Finalist KMO Laureaat

GEOxyz


http://www.geoxyz.eu

GEOxyz werd een vijftien jaar geleden opgericht door dhr Patrick Reyntjens en legde zich aanvankelijk toe op topografische en hydrografische metingen in het binnenland. De jongste jaren kende GEOxyz echter een serieuze groei, door in te zetten op de steeds meer belangrijke Offshore windenergie en het uitvoeren van meetwerkzaamheden op zee in opdracht van de Vlaamse Overheid, baggerbedrijven en studiebureaus.
Door het continu investeren in gespecialiseerd personeel, moderne meetapparatuur en meetvaartuigen, groeide de activiteiten uit over gans Europa. Dankzij een vloot van vijftien gespecialiseerde meetvaartuigen kan GEOxyz nu op elke vraag een gepaste oplossing bieden en dit volgens een gecertificeerd veiligheids- en kwaliteitssysteem.
Ondertussen zijn er GEOxyz vestigingen in Belgiƫ, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Luxemburg. Naast het hoofdkantoor in Zwevegem is er tevens een strategisch uitgekozen locatie in de Haven van Oostende, waardoor alle bestemmingen in de Noordzee en Zuid-Europa snel bereikbaar zijn.
Met een strategisch toekomstgerichte visie wil GEOxyz de komende jaren verder uitgroeien tot een Europese voortrekker in de Offshore energie en diverse meetopdrachten op zee.