Finalist Beloftevolle KMO

CUINES,33


http://www.cuines33.be

Foodprojects,33 is het bedrijf achter restaurant CUINES,33 (“kwinez trenta tres”). Een familiebedrijf met drie gedreven jonge mensen, zus Fleur Boussy, gastvrouw en broer Frederik Boussy en schoonbroer Edwin Menue, beiden gedreven koks.

Cuines 33 staat voor Cosmopolitan, Contemporary en Conceptual, belangrijk voor een totaalbelevenis in zowel kwaliteit van de voeding met explosieve smaken, tof interieur dat zou passen in een grootstad en in een losse sfeer. Cuines,33 is vanaf het begin trendsetter geweest voor vele restaurants in de omgeving…

De Catalaanse invloed, zowel in de naam als in de keuken, want hier worden gastronomische tapas geserveerd. Het bedrijf kreeg zijn eerste Michelinster al na 11 maanden te zijn geopend, is uitgegroeid tot een bedrijf welke momenteel 10 werknemers in dienst heeft. Dat de zaak zeer goed draait is daar het beste bewijs van.